Producenci
Promocje
Szafka GRIGIO
Szafka GRIGIO
429,00 zł 349,00 zł
szt.
Fotel BARRE 2
Fotel BARRE 2
2 299,00 zł 1 599,00 zł
szt.
Krzesło ARTI
Krzesło ARTI
599,00 zł 479,00 zł
Hoker COLIC
Hoker COLIC
279,00 zł 219,00 zł
szt.
Szafka BLANCO
Szafka BLANCO
449,00 zł 349,00 zł
szt.
Hoker ALMERIA
Hoker ALMERIA
299,00 zł 239,00 zł
Stolik BLANCO
Stolik BLANCO
429,00 zł 319,00 zł
szt.
Hoker ROCK
Hoker ROCK
379,00 zł 299,00 zł
Stół NORD CROSS 120
Stół NORD CROSS 120
699,00 zł 499,00 zł
szt.
Krzesło NORD - podstawa bukowa
Krzesło NORD - podstawa bukowa
199,00 zł 159,00 zł
Ława GLASS
Ława GLASS
999,00 zł 699,00 zł
szt.
Stół LOFT
Stół LOFT
1 199,00 zł 899,00 zł
szt.
Opinie klientów

Opinie klientów...

Oceny Ocena Od Data
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Alles bestens!

marimi2005 24.11.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko w jak najlepszym porządku. Dziękuję :)

Natalia-Dziendzilla 11.10.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Lustro cudne, ekspresowa realizacja zamówienia. Dziękuję i polecam.

aga1420 11.09.2016
StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Das Produkt entspricht in Form und Design meinen Erwartungen. Auch die Kommunikation und Lieferfrist war okay. Vermisst habe ich nur die Angabe einer Option "helles" statt "dunkles" Stuhlgestell bzw. eine präzisere Angabe dieses Details.

Hertha16 29.07.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękny produkt. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Polecam.

MirjamFarrey 07.07.2016
StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Trafiony zakup!

Tomasz757 25.06.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Dziękuję i zdecydowanie polecam!

dejwh 09.06.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wir haben die Eiche Kommode bestellt & sind sehr stolz auf unser neues Möbelstück. Tolle Qualität! Obwohl es Probleme mit der Spedition gab, hat das Eva Design Team alles super gemanagt. Absolut toller Service. Wir würden jederzeit wieder bestellen!

josefinerichter 16.03.2016
Star
1 z 5 gwiazdkami

Ich habe eine deutsche Lieferadresse angegeben da sie mir nicht mit Sicherheit sagen konnten ob es in der Schweiz lieferbar war (einmal ja, dann nein, dann mit sehr hohen Lieferkosten). Dann haben sie mir geschrieben sie bringen mir das Stuhl...

gildakocher 11.03.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super Produkt. Schnelle und gut verpackte Lieferung. 
Gerne wieder!

oli_xy 10.03.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Eine wirklich tolle Firma :-) wir bestellen gerne wieder

garagebar 03.03.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

piekne lusto

nowikat 05.02.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Sprzedawca doskonały. Każdy etap zamawiania ławy przebiegł bardzo sprawnie i pomyślnie. Dostałam dokładnie taki produkt jaki chciałam. Ława wygląda pięknie i bardzo solidnie. Zapakowana została naprawdę porządnie więc dotarła w stanie nienaruszonym.

Monia725 18.01.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko na 5, a nawet więcej. Z czystym sumieniem mogę polecić zakupy w tym sklepie :)

noir90 24.12.2015
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Właśnie otrzymałam zamówioną komodę wraz z lustrem. Zestaw jest ŚLICZNY !!!!!! Pięknie i solidnie wykonany ! Ponieważ robię wiele zakupów przez Internet, muszę jeszcze tutaj dodać, że po raz pierwszy, towar przyszedł tak PORZĄDNIE zapakowany !! Jestem bardzo zadowolona, a firmie eva-design, serdecznie dziękuję, również za miłą niespodziankę w jednej z szufladek :-) POLECAM !

MargotMargot 20.11.2015
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony

Platforma Finansowa
finansowanie w pełni online.

Decyzja nawet w 15 minut

Sprawdź szczegóły
Sklep internetowy Shoper.pl