Blog wpisy
Wersje językowe
Kontakt

EVA DESIGN Ewa Cichoń

tel.: 724 180 521
e-mail: eva.mebledesign@gmail.com
ul. Proszówki 412
32-700 Bochnia
woj. małopolskie
NIP 868-170-15-34
Bestsellery
Krzesło XAVIER - różowe złoto
Krzesło XAVIER - różowe złoto
479,00 zł 299,00 zł
szt.
Hoker XAVIER -  różowe złoto
Hoker XAVIER - różowe złoto
599,00 zł
Stołek XAVIER
Stołek XAVIER
149,00 zł
Promocje
Postarzany stół z rzeźbieniem - świerkowy
Postarzany stół z rzeźbieniem - świerkowy
1 990,00 zł 1 800,00 zł
szt.
Konsolka w kolorze koniaku
Konsolka w kolorze koniaku
850,00 zł 722,00 zł
szt.
Drewniany waniliowy stolik z kryształem Swarovski - 80
Drewniany waniliowy stolik z kryształem Swarovski - 80
1 030,00 zł 927,00 zł
szt.
Ława  "Black & silver"
Ława "Black & silver"
859,00 zł 687,00 zł
szt.
Fotel NOOM
Fotel NOOM
1 399,00 zł 729,00 zł
szt.
Krzesło APILLA
Krzesło APILLA
289,00 zł 199,00 zł
Krzesło XAVIER - stal złoto
Krzesło XAVIER - stal złoto
479,00 zł 299,00 zł
szt.
Donica ARNEBIA II
Donica ARNEBIA II
216,00 zł 188,00 zł
szt.
Donica HEDERA II
Donica HEDERA II
274,00 zł 205,00 zł
szt.
Stolik MOTION
Stolik MOTION
932,00 zł 792,00 zł
szt.
Stół BIELLA
Stół BIELLA
899,00 zł 649,00 zł
LAMPA CORA 35
LAMPA CORA 35
799,00 zł 399,00 zł
Regał dąb - biały połysk
Regał dąb - biały połysk
3 420,00 zł 2 907,00 zł
szt.
Donica JUKA - MAT
Donica JUKA - MAT
922,00 zł 584,00 zł
szt.
Donica FREZJA III
Donica FREZJA III
377,00 zł 257,00 zł
szt.
Ława dąb - biały połysk
Ława dąb - biały połysk
1 550,00 zł 1 318,00 zł
szt.
Pufa RIMBA
Pufa RIMBA
499,00 zł 399,00 zł
Donica ORLIK II
Donica ORLIK II
237,00 zł 188,00 zł
szt.
Drewniany waniliowy stolik z kryształem Swarovski
Drewniany waniliowy stolik z kryształem Swarovski
920,00 zł 782,00 zł
szt.
Donica KALA II
Donica KALA II
923,00 zł 579,00 zł
szt.
Produkt dnia
Morski komplet mebli w stylu prowansalskim
Morski komplet mebli w stylu prowansalskim
8 207,00 zł
szt.
Karmnik sosnowy - bejcowany
Karmnik sosnowy - bejcowany
290,00 zł
szt.
Komoda z szufladami dąb - biały połysk
Komoda z szufladami dąb - biały połysk
2 630,00 zł 2 236,00 zł
szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Opinie klientów

Opinie klientów...

OcenyOcenaOdData
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Alles bestens!

marimi2005 24.11.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko w jak najlepszym porządku. Dziękuję :)

Natalia-Dziendzilla 11.10.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Lustro cudne, ekspresowa realizacja zamówienia. Dziękuję i polecam.

aga1420 11.09.2016
StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Das Produkt entspricht in Form und Design meinen Erwartungen. Auch die Kommunikation und Lieferfrist war okay. Vermisst habe ich nur die Angabe einer Option "helles" statt "dunkles" Stuhlgestell bzw. eine präzisere Angabe dieses Details.

Hertha16 29.07.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Piękny produkt. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Polecam.

MirjamFarrey 07.07.2016
StarStarStarStar
4 z 5 gwiazdkami

Trafiony zakup!

Tomasz757 25.06.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Dziękuję i zdecydowanie polecam!

dejwh 09.06.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wir haben die Eiche Kommode bestellt & sind sehr stolz auf unser neues Möbelstück. Tolle Qualität! Obwohl es Probleme mit der Spedition gab, hat das Eva Design Team alles super gemanagt. Absolut toller Service. Wir würden jederzeit wieder bestellen!

josefinerichter 16.03.2016
Star
1 z 5 gwiazdkami

Ich habe eine deutsche Lieferadresse angegeben da sie mir nicht mit Sicherheit sagen konnten ob es in der Schweiz lieferbar war (einmal ja, dann nein, dann mit sehr hohen Lieferkosten). Dann haben sie mir geschrieben sie bringen mir das Stuhl...

gildakocher 11.03.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Super Produkt. Schnelle und gut verpackte Lieferung. 
Gerne wieder!

oli_xy 10.03.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Eine wirklich tolle Firma :-) wir bestellen gerne wieder

garagebar 03.03.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

piekne lusto

nowikat 05.02.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Sprzedawca doskonały. Każdy etap zamawiania ławy przebiegł bardzo sprawnie i pomyślnie. Dostałam dokładnie taki produkt jaki chciałam. Ława wygląda pięknie i bardzo solidnie. Zapakowana została naprawdę porządnie więc dotarła w stanie nienaruszonym.

Monia725 18.01.2016
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Wszystko na 5, a nawet więcej. Z czystym sumieniem mogę polecić zakupy w tym sklepie :)

noir90 24.12.2015
StarStarStarStarStar
5 z 5 gwiazdkami

Właśnie otrzymałam zamówioną komodę wraz z lustrem. Zestaw jest ŚLICZNY !!!!!! Pięknie i solidnie wykonany ! Ponieważ robię wiele zakupów przez Internet, muszę jeszcze tutaj dodać, że po raz pierwszy, towar przyszedł tak PORZĄDNIE zapakowany !! Jestem bardzo zadowolona, a firmie eva-design, serdecznie dziękuję, również za miłą niespodziankę w jednej z szufladek :-) POLECAM !

MargotMargot 20.11.2015
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony

Platforma Finansowa
finansowanie w pełni online.

Decyzja nawet w 15 minut

Sprawdź szczegóły
Copyright © 2016 www.nazwa.pl Sklepicom - sklepy internetowe